Ajankohtaista
 

Kiireellisissä asioissa yhteydenpito tuttuun tapaan tekstiviestillä p. 040 578 9969. Sähköposteihin vastataan jälleen maanantaina 27.6.

Aurinkoista Juhannusta toivottaen,
TaseControllin Laura

Törmäsin Taloustaidon artikkeliin vähennyskelpoisista kuluista ja kirjoitin siitä TaseControllin somekanaville. Alla olevasta linkistä pääset virkistämään muistia, että mitä kaikkea ns. firman piikkiin saikaan kirjata. Laita vaikka postaus Tallennettujen joukkoon, niin voit palata siihen myöhemmin.


TaseControlli tekee sekä tilitoimiston vaihtamisesta että papereista luopumisesta mahdollisimman sujuvaa.

Tarjous koskee uusia Fennoa-asiakkuuksia.

Rahanpesulaki ja sen 1.1.2022 voimaan astunut asetus rahanpesulain mukaisesta asiakkaan tuntemisesta ja riskitekijöiden tunnistamisesta edellyttää tilitoimistoja tunnistamaan asiakasyritystensä todelliset edunsaajat. Tunnistaminen tapahtuu esimerkiksi passista tai ajokortista tai vahvaan sähköisen tunnistamisen avulla.

TaseControllissa...

Tilintarkastusprosessiin on hyvä valmistautua ja usein tilintarkastaja lähettääkin hyvissä ajoin ennen tarkastusta aineistopyyntölistauksen helpottaakseen prosessin sujuvuutta. Valmistautuminen mahdollistaa tehokkaamman tilintarkastuksen ja sen, että pysytään aikataulussa. Viivästyksistä on tärkeää kertoa tilintarkastajalle pikimmiten, sillä kevään...


Poistojen tarkoitus on jakaa liiketoimintaa varten hankitun käyttöomaisuuden alvittoman kustannuksen tulosvaikutusta samalle ajalle, kuin ko. omaisuudella saadaan hankittua tuloa. Näin ollen kolmen tai useamman verovuoden ajan tuloa kerryttävä/säilyttävä tai vähintään 1 200 euron hankinta vähennetään vaikutusaikanaan vuotuisina poistoina.

Meillä kaikilla on nyt kova huoli ja auttamisen tarve Ukrainaan kohdistuneen hyökkäyksen johdosta. Haluan kuitenkin myös muistuttaa tässä kohdin yrityksiä muutamista asioista.

Yritykset voivat lahjoittaa varoja (osakeyhtiöt hallituksen tai yhtiökokouksen päätöksellä), mutta lahjoituksia Ukrainaan ei voida Verohallinnon kannan mukaan vähentää...

"Todistetusti taloushallinnon asiantuntija" oli sloganina, kun tänään jaettiin vuoden 2022 Tili- ja veropäiviltä etäyhteyksin todistukset ja pinssit uusille KLT-kirjanpitäjille. Minulla oli kunnia kuulua tähän alamme arvostettuun ammattilaisten joukkoon. Vuonna 2021 tutkintoa suorittamaan haki 520 henkilöä ja sen suorittivat 183 henkilöä. Suomessa...
Varaa tapaaminen / Pyydä tarjous!