Ajankohtaista
 

Olemme valitettavasti saaneet viime aikoina lukea ikävistä huijauksista, jotka ovat kohdistuneet yrityksiin ja joissa rikolliset ovat päässeet muuttamaan yhtiön tietoja sähköisesti ja röyhkeästi vahvasti tunnistautumalla väärennettyjä asiakirjoja käyttäen.

PRH pyrkii saamaan läpi lakimuutosta, jolla tällaisia huijauksia pystyttäisiin paremmin...

Sosiaalihuoltona tarjottavat palvelut ja tavarat ovat arvonlisäverottomia. Sosiaalihuoltoa voivat tarjota valtio, hyvinvointialue tai kunta taikka yksityinen palveluntarjoaja.

Peitelty osinko tarkoittaa osingonjaon muotovaatimukset sivuuttaen tapahtuvaa osakeyhtiön varojen siirtämistä osakkaalle tai tämän lähipiirille tavalla, joka on todelliselta luonteeltaan voitonjakoa.

Kiireellisissä asioissa yhteydenpito tuttuun tapaan tekstiviestillä p. 040 578 9969. Sähköposteihin vastataan jälleen maanantaina 27.6.

Aurinkoista Juhannusta toivottaen,
TaseControllin Laura

Törmäsin Taloustaidon artikkeliin vähennyskelpoisista kuluista ja kirjoitin siitä TaseControllin somekanaville. Alla olevasta linkistä pääset virkistämään muistia, että mitä kaikkea ns. firman piikkiin saikaan kirjata. Laita vaikka postaus Tallennettujen joukkoon, niin voit palata siihen myöhemmin.
Varaa tapaaminen / Pyydä tarjous!