Kuka on TaseControllin takana?

Arvot & Visio

TaseControllin laadukkaista palveluista vastaan minä, Laura Lindqvist. Olen koulutukseltani taloushallinnon merkonomi sekä tradenomi (AMK). Lisäksi olen suorittanut arvostetun Tili-instituuttisäätiön KLT-tutkinnon, joka kertoo korkeasta laskenta- ja vero-osaamisen tasosta. Opiskelen työn ohessa Palveluliiketoiminnan ja johtamisen ylempää korkeakoulututkintoa (MBA). 

Vuosien tilitoimistokokemuksen ansiosta minulla on osaamista erilaisten liiketoimintaympäristöjen tarpeisiin. Asiakkaani ovat toimineet mm. teknologiateollisuuden, logistiikan sekä palveluliiketoiminnan aloilla. Lisäksi minulla on yli 12 vuoden kokemus palkka- ja henkilöstöhallinnosta sekä kunta- että yksityissektorilta. Pidän yllä ammattitaitoani säännöllisellä kouluttautumisella. Selvitän mahdollisimman nopeasti vastaukset kysymyksiin, joihin en suoralta kädeltä pysty vastaamaan. Lupaan vastata yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä, poissulkien viikonloput, arkipyhät ja etukäteen ilmoitetut ajankohdat. 

Arvostan sujuvaa yhteystyötä ja noudatan aina hyvää kirjanpitotapaa sekä voimassaolevia säännöksiä. Yhtiöni on perustettu helpottamaan pienyrityksien (0 - 50 työntekijää, Lv 0 - 10 M€) liiketoimintaa, huolehtimalla heidän talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseista ja lakisääteisistä velvoitteista sekä tukemalla johtoa ja helpottamalla heidän päätöksentekoa. Tarjoan myös liiketoiminnan kehitysosaamiseni asiakkaitteni käyttöön. 

Tarjoan yritysten käyttöön modernit, sähköiset työkalut. Pystymme halutessamme työskentelemään missä vain ja milloin vain. Teemme yhteistyötä monipuolisessa, digitaalisessa ja helppokäyttöisessä järjestelmässä, Fennoassa ja FennoaMobiilissa. Lisäksi pidämme tarvittaessa virtuaalisesti yhteyttä Microsoft Teamsin ja sinne tehdyn Tiimin avulla. Sovitut ja aikataulutetut asiat löytyvät kätevästi ed. mainituista, eikä asioita tarvitse etsiä sähköpostien seasta. Virtuaalitapaamisen voit varata näiden nettisivujen kohdasta "Varaa Teams-tapaaminen" ajankohtaan, joka sinulle parhaiten sopii. 

Palveluiden tuottaminen onnistuu myös EmCen, Netvisorin ja Merit Aktivan ohjelmilla, jos asiakkaalla on joku näistä jo itselle hankittuna.

Pyrin huolehtimaan omasta hyvinvoinnista rajaten työ- ja vapaa-aikaa, mutta lupaan siitä huolimatta olla aina käytettävissä, kun sille on todellinen tarve. Vapaa-aika kuluu perheen ja erilaisten "pientä pintaremonttia" -projektien parissa. Viimeisimpänä projektina DIY 4 hengen matkailuauto MB Sprinteristä, joka mahdollistaa digitoimiston viemisen tien päälle.  

Olen tarkka ja lempeän jämäkkä, huolellinen ja asiakkaan tarpeet ennakoiva kokenut asiakaspalvelija. Olen helposti lähestyttävä ja rennon mukava luottokumppani.

Lupaan tehdä päivittäisestä liiketoiminnastasi helpompaa sähköisten työkalujen ja osaamiseni avulla.

Ota yhteyttä, kun tarvitset todellista kumppania. Tarjoan ratkaisua, jonka avulla säästät aikaasi ja pystyt luottamaan siihen, että hyvin hoidettujen lakisääteisten velvoitteiden lisäksi saat ajantasaista ja oikeaa taloustietoa sekä tukea yrityksesi liiketoimintaan. Minusta saat todellisen yrityskumppanin!

Yhteistyöterveisin
TaseControllin Laura

 

Laura Lindqvist, KLT
Laura Lindqvist, KLT

Soveltuvuustesti kertoi Laurasta seuraavaa..

Laura ottaa asioihin laajan näkökulman. Hän ymmärtää ja ottaa huomioon tekojen, tapahtumien ja suunnitelmien laajemmat ja pitkän aikavälin vaikutukset.

Laura on erittäin systemaattinen ja hyvin organisoitu. Hän määrittää selkeät prioriteetit, suunnittelee ennakkoon ja pystyy arvioimaan ajankäyttönsä realistisesti sekä pitää kiinni määräajoista.

Laura seuraa tarkasti annettuja toimintamalleja. Hän pitää kiinni säännöksistä ja toimintatavoista, joista on sovittu. Hän vie työt loppuun ja kiinnittää huomiota laatuun.

Laura ymmärtää nopeasti monimutkaiset asiat ja ongelmat. Hän tunnistaa ongelmien ytimen ja arvioi tiedot perinpohjaisesti. Laura on taitava koordinoija ja organisaattori.
 


Kurkkaa Linkedin


Kun haluat luottaa saamiisi neuvoihin

Osaaminen ja kokemus lukuina

Tehdyt tilinpäätökset ja veroilmoitukset

Noin 200 kpl

Työkokemus


+ 15 vuotta

Ammatillinen koulutus

3 liiketalouden tutkintoa

yht. 89 kuukautta

Tehdyt palkkalaskelmat 


Noin 24 512 kpl


Kiinnostuitko?

Varaa tapaaminen / Pyydä tarjous