Kuka on TaseControllin takana?

Arvot & Visio

TaseControllin laadukkaista palveluista vastaan minä, Laura Lindqvist. Olen koulutukseltani taloushallinnon merkonomi sekä tradenomi (AMK). Lisäksi olen suorittanut arvostetun Tili-instituuttisäätiön KLT-tutkinnon, joka kertoo korkeasta laskenta- ja vero-osaamisen tasosta. Opiskelen työn ohessa Palveluliiketoiminnan ja johtamisen ylempää korkeakoulututkintoa (MBA). Minusta tulee isona Digitaalisen muutoksen johtaja, jolla on rohkeus ja valmiudet digitaalisen uudistuksen läpiviemiseksi.

Vuosien tilitoimistokokemuksen ansiosta minulla on osaamista erilaisten liiketoimintaympäristöjen tarpeisiin. Asiakkaani ovat toimineet kotimaassa mm. teollisuuden, logistiikan, palvelutoiminnan sekä vähittäiskaupan toimialoilla. Lisäksi minulla on yli 12 vuoden kokemus palkka- ja henkilöstöhallinnosta sekä kunta- että yksityissektorilta. Pidän yllä ammattitaitoani säännöllisellä kouluttautumisella. Selvitän mahdollisimman nopeasti vastaukset kysymyksiin, joihin en suoralta kädeltä pysty vastaamaan. Lupaan vastata yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 24 tunnin sisällä, poissulkien viikonloput, arkipyhät ja etukäteen ilmoitetut loma-ajankohdat. 

Arvostan sujuvaa yhteystyötä ja noudatan aina hyvää kirjanpitotapaa sekä voimassaolevia säännöksiä. Yhtiöni on perustettu helpottamaan mikro- ja pienyrityksien (0 - 50 työntekijää, Lv 0 - 6 M€) liiketoimintaa, huolehtimalla heidän talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseista ja lakisääteisistä velvoitteista sekä tukemalla johtoa ja helpottamalla heidän päätöksentekoa. Tarjoan myös kokemukseni liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä asiakkaitteni käyttöön. Pyrin luomaan sellaisen toimintaympäristön, jossa yrittäjä sekä yrityksen toiminnoista vastaavat selviävät itse talous- ja palkkahallinnon tehtävistä mahdollisimman vähällä työllä.

Käytämme moderneja, sähköisiä työkaluja. Pystymme halutessamme työskentelemään missä vain ja milloin vain. Esimerkiksi kesämökiltä ei tarvitse lähteä toimistolle laskuja maksamaan, etsimään vanhaa laskua mapista hinnan tarkistusta varten tai lähettämään palkkatietoja laskentaan. Teemme yhteistyötä helppokäyttöisessä taloushallinnon digitaalisessa pilvipalvelussa, Fennoassa ja sen omassa mobiilisovelluksessa. Lisäksi pidämme tarvittaessa virtuaalisesti yhteyttä Microsoft Teamsin avulla. Sovitut ja aikataulutetut asiat löytyvät kätevästi halutessa Fennoasta tai Teamsistä, eikä asioita tarvitse etsiä sähköpostien seasta. Videotapaamisen voit varata näiden nettisivujen kohdasta "Varaa Teams-tapaaminen" ajankohtaan, joka sinulle parhaiten sopii. 

Palveluiden tuottaminen onnistuu Fennoan lisäksi myös EmCen, Netvisorin ja Passeli Meritin ohjelmilla, jos asiakkaalla on joku näistä jo yritykselle hankittuna.

Pyrin huolehtimaan omasta hyvinvoinnista rajaten työ- ja vapaa-aikaa, mutta lupaan siitä huolimatta olla aina käytettävissä, kun sille on todellinen tarve. Vapaa-aika kuluu perheen ja erilaisten "pientä pintaremonttia" -projektien parissa. Viimeisimpänä projektina Digitoimistoni sekä DIY 4 hengen matkailuauto MB Sprinteristä, joka mahdollistaa digitoimiston viemisen tien päälle.  

Olen tarkka ja lempeän jämäkkä, huolellinen, hyvin koordinoitu ja asiakkaan tarpeet ennakoiva kokenut asiakaspalvelija. Olen helposti lähestyttävä ja mukava luottokumppani. Haluan olla aidosti yrittäjien tukena niin hyvinä kuin huonompinakin aikoina. 

Lupaan tehdä päivittäisestä liiketoiminnastasi helpompaa sähköisten työkalujen ja osaamiseni avulla. Säästät aikaasi vähintään 2 tuntia viikossa, jonka voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla. Vältyt ikäviltä taloudellisilta ja verotuksellisilta yllätyksiltä, kun hyödynnät osaamistani taloudellisissa päätöksissä ja hankinnoissa.

Minun palveluita käyttäessä asiakas kokee saavansa rahoilleen vastinetta. En lähetä vain laskua, vaan pidän koko ajan yrittäjän ajan tasalla tekemistäni huomioista. En myöskään sivuuta yrittäjyyden tuomia ajankäytöllisiä haasteita, sillä ymmärrän niitä varsin hyvin, perheellinen yrittäjä, kun itsekin olen. Kesällä sain viestin, jossa luki "Ihana kirjanpitäjä mulla, kun saa samalla vertaistukea ja muistutuksen siitä, että omasta jaksamisesta tulee oikeasti huolehtia".

Ota siis yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa asiantuntijaa. Tarjoan ratkaisua, joka ei ehkä olen halvin, mutta jonka avulla säästät aikaasi sekä helpotat omaa tekemistäsi ja maksaa näin rahasi takaisin. Lisäksi pystyt luottamaan siihen, että hyvin hoidettujen lakisääteisten velvoitteiden lisäksi saat ajantasaista ja oikeaa taloustietoa sekä tukea yrityksesi liiketoimintaan. Minusta saat todellisen yrityskumppanin!

Yhteistyöterveisin
TaseControllin Laura

 

Soveltuvuustesti kertoi Laurasta seuraavaa..

Laura ottaa asioihin laajan näkökulman. Hän ymmärtää ja ottaa huomioon tekojen, tapahtumien ja suunnitelmien laajemmat ja pitkän aikavälin vaikutukset.

Laura on erittäin systemaattinen ja hyvin organisoitu. Hän määrittää selkeät prioriteetit, suunnittelee ennakkoon ja pystyy arvioimaan ajankäyttönsä realistisesti sekä pitää kiinni määräajoista.

Laura seuraa tarkasti annettuja toimintamalleja. Hän pitää kiinni säännöksistä ja toimintatavoista, joista on sovittu. Hän vie työt loppuun ja kiinnittää huomiota laatuun.

Laura ymmärtää nopeasti monimutkaiset asiat ja ongelmat. Hän tunnistaa ongelmien ytimen ja arvioi tiedot perinpohjaisesti. Laura on taitava koordinoija ja organisaattori.
 


Kurkkaa Linkedin


Kun haluat luottaa saamiisi neuvoihin

Osaaminen ja kokemus lukuina

Tehdyt tilinpäätökset ja veroilmoitukset

+ 200 kpl

Alan työkokemus


+ 16 vuotta

Ammatillinen koulutus

3 liiketalouden tutkintoa

yht. 89 kuukautta

Tehdyt palkkalaskelmat 


Noin 24 512 kpl


Kiinnostuitko?

Varaa maksuton tapaaminen / Pyydä tarjous