Kiireetöntä joulua!

21.12.2023

Hyvän joulun toivotus asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Lukuaika 1 min

TaseControlli kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua sekä menestystä tulevalla vuodelle 2024!

Joulumuistamisvarat on tänäkin vuonna lahjoitettu asiakkaiden puolesta hyväntekeväisyyteen, joten kaunis kiitos asiakkailleni siitä. Lahjoituksilla autetaan lapsia ja nuoria kotimaassa sekä paikallisesti.

Hyväntekeväisyyskohteiksi tänä jouluna valikoituivat:

Mieli Ry, jonka toiminta ehkäisee nuorten yksinäisyyttä, koulukiusaamista ja syrjäytymistä. Lahjoitus auttaa mm. vastaamaan yhä useammalle apua tarvitsevalle nuorelle Sekasin-chatissa.

eJoulupuu taas tuo verkkokeräyksen avulla joululahjan eriarvoisessa asemassa olevalle lapselle tai nuorelle Karkkilassa.

Karkkilan joulukadun avajaiskuluihin osallistuminen toi TaseControllille arpajaisvoittona joulukinkun, joka jatkoi matkaansa Karkkilan vähävaraisten lapsiperheiden ruoka-apukeräykseen.

Lisäksi Fennoalta saadun tiedon mukaan, heidän asiakkaansa ovat säästäneet sähköisen taloushallinnon avulla 408 000 kiloa paperia vuonna 2023!

Se on merkittävä ympäristöteko, kiitos myös minun puolestani kaikille Fennoaa käyttäville siitä! Tässä yksi syy miksi Tilitoimisto TaseControlli on valinnut täysin sähköisen liiketoimintamallin ja Fennoan.

TaseControllille tärkeitä arvoja ovat mm. työntekijöiden/yrittäjän hyvinvointi, asiakaslähtöinen ja ihmisläheinen palvelu, kestävä toiminta ympäristövaikutukset huomioiden, oikeudenmukaisuus, empatia sekä luotettava asiantuntijuus.

Näitä arvoja kunnioittaen, TaseControllin hyväntekeväisyysbudjetti kasvaa käsikädessä liiketoiminnan kasvun kanssa myös tulevina vuosina.